A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Korong neodímium mágnes, extra erős (32 x 4 mm)

Ár:
1.190 Ft (937 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 409
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó:
Szállítási díj: 890 Ft
Különleges tulajdonság: Kiegészítők (Részletekért kattints)
Menny.:

Válassz minket!

 

EREDETI
Intelligens Gyurma

Ingyenes szállítás
12.000 Ft felett

Kiszállítás akár
24 órán belül

Fizetés és Szállítás

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

Extra erős neodímium mágnes, amit kifejezetten az Intelligens Gyurma mágneses változataihoz alakítottak ki. Gyerekkorunk óta rajongunk a mágnesekért, a velük töltött játék nem csak szórakoztató, de közelebb visz minket a tudományok világához is. A világ legerősebb mágnesét neodímiumból alkották meg, plusz a lézerek előállítására is alkalmazható. Ezzel a föld alapú szuper neodímium mágnes kockával fantasztikus eredményeket lehet produkálni. Használata fokozott elővigyázatosságot igényel! A neodímium mágnes kocka nagyon erős, így kicsit jobban oda kell figyelni arra, hogy minek teszed a közelébe, de a mágneses Intelligens Gyurma válaszreakcióját nem hagyhatod ki! Mintha csak egy szörny próbálná bekebelezni vagy elnyelni a neodímium mágnest. A neodímium a fizika csodálatos törvényei a szemed előtt kelnek életre igen látványos módon!

A mágneses Intelligens Gyurma elengedhetetlen kiegészítője a szuper erős neodímium mágnes kocka. Az Intelligens Gyurma mágneses változatai bármilyen mágnes hatására reakcióba lép, de csak a neodímium szuper mágnessel érhető el olyan látványos változás, amilyen a videókban is látható. Ha te is szeretnéd látni, hogy gyurmád bekebelezi vagy elnyeli a neodímium mágnest, vagy épp ahogy érte nyúlik akár egy szörny, akkor ne habozz tovább!

- Ha finom mozdulatokat alkalmazunk, könnyedén formálható és nyújtható, mint egy hagyományos gyurma, nem hagy nyomot a kezünkön.
- Gömböt formázva gumilabdaként pattan vissza.
- Ha egy sík mentén hirtelen ellentétes irányba mozdítjuk a két oldalát, akkor úgy szakad akár a papír.
- Ha nagyon erős hatás éri, mint egy kalapácsütés, akkor porcelánként törik apró darabokra, szilánkokra.
- Az Intelligens Gyurma SOHA nem szárad ki!
- A mágneses Intelligens Gyurma vonzza a mágnest, mely a Neodímium mágnes esetén a leglátványosabb.

Rendeld meg most az extra erős Neodímium mágnes kockát Intelligens Gyurmádhoz és a kiváló játékélmény garantált! 

Figyelem!
A mágnes nem játék, használata fokozott elővigyázatosságot igényel. 14 éves kor alatti gyerekeknek nem ajánlott. Lenyelése fulladást okozhat! A mágnes csak szülői felügyelet mellett használható! Tartsd távol elektronikus eszközöktől, mobil telefontól és televíziótól, szívritmus szabályzótól és egyéb orvosi eszközöktől!

Változat Kiegészítő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Előrendelhető

A komor és tiszteletet parancsoló fekete színű mágneses Intelligens Gyurma extra különleges mágneses változata. Ez egy speciális Intelligens Gyurma, mivel egyedi módon úgy lett kialakítva, hogy reagáljon a mágnesességre. Mintha egy megtestesült miniatűr fekete lyuk lenne, magához vonzza, és elnyeli a mágneseket. Figyelem, a hatás minden mágnes esetén érzékelhető, de annak eredményessége nagymértékben függ a mágneses erő nagyságától, így a maximális eredményhez a kínálatban található szuper erős neodímium mágnest használjunk. A feketéből bátorságot meríthetünk és rendet teremthet az átláthatatlan helyzetekben.

 

4.290 Ft
Előrendelhető

A ragyogó ezüst színű Intelligens Gyurma extra különleges mágneses változata. Ez egy speciális Intelligens Gyurma, mivel egyedi módon úgy lett kialakítva, hogy reakcióba lépjen a mágnesességgel. Akár egy megtestesült formálható drágakő, ami magához vonzza majd elnyeli a mágneseket. Figyelem, a hatás minden mágnes esetén érzékelhető, de annak erőssége nagymértékben függ a mágneses erő nagyságától, így a maximális eredményhez a kínálatunkban található szuper erős neodímium mágnest használjunk. A nemesfémek ereje és tisztasága ötvöződik az Intelligens Gyurma fémes verzióiban.

 

4.290 Ft
Előrendelhető

A csillogó arany színű Intelligens Gyurma extra különleges mágneses változata. Ez az Intelligens Gyurma különleges, mivel egyedi módon úgy lett kialakítva, hogy reakcióba lépjen a mágnesességre. Akár az arany, magával ragadja az embereket, úgy ez az Intelligens Gyurma is körbefonja és elnyeli a mágneseket. Figyelem, a hatás minden mágnes esetén érzékelhető, de annak eredményessége nagymértékben függ a mágneses erő erősségétől, így a maximális eredményhez a kínálatunkban található szuper erős neodímium mágnest használjunk.

 

4.290 Ft

Hasonló termékek

Raktáron, azonnal szállítjuk

Speciális fekete fény zseblámpa és kulcstartó, amit az Intelligens Gyurma világító változataihoz alakítottak ki. Ezzel a különleges szerkezettel feltöltheted az Intelligens Gyurmádat, alakzatokat rajzolhatsz beléjük, amik élénkek ragyognak majd a sötétben.
Csak a különleges világító Intelligens Gyurmák esetében alkalmazható. Keltsd életre kedvenc világító gyurmád! Nézd meg az Intelligens Gyurma fantom változatait is, mely egyszerre változtatja a színét, és a fekete fény kulcstartó hatására élénken felragyog a sötétben!

 

1.690 Ft