A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Intelligens Gyurma, szupermágnes ezüst
4.290 Ft (3.378 Ft + ÁFA)
Menny.:

Intelligens Gyurma, szupermágnes ezüst

4.290 Ft (3.378 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: 358
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. június 13.

Leírás és Paraméterek

A ragyogó ezüst színű mágneses Intelligens Gyurma extra különleges mágneses változata. Ez egy speciális Intelligens Gyurma, mivel egyedi módon úgy lett kialakítva, hogy reakcióba lépjen a mágnesességgel. Akár egy megtestesült formálható drágakő, ami magához vonzza majd elnyeli a mágneseket. Figyelem, a hatás minden mágnes esetén érzékelhető, de annak erőssége nagymértékben függ a mágneses erő nagyságától, így a maximális eredményhez a kínálatunkban található szuper erős neodímium mágnest használjunk. A nemesfémek ereje és tisztasága ötvöződik az Intelligens Gyurma fémes verzióiban. Ez a különleges ezüst gyurma ragyogó színvilágával valódi értéket testesít meg, amely méltóvá teszi arra, hogy a nemesfémek egyik legszemkápráztatóbb típusának nevét viselje. Ezüstösen csillogással ragyog majd a kezedben!

A mágneses Intelligens Gyurma a Neodímium mágnessel lép a leglátványosabb reakcióba. Szerezz egyet mágneses Intelligens Gyurmád mellé most!
A neodímium mágnes nem tartozéka a gyurmának!

Kíváncsi vagy, mitől olyan fantasztikus egy anyag, hogy még a magyar Spektrum TV is forgat róla a Brutális fizika műsorába?

A régebben Gyurmalin néven kapható Intelligens Gyurma az egyik legkülönlegesebb, legizgalmasabb, legkreatívabb dolog, amivel valaha találkoztál.

Az Intelligens Gyurma attól különleges, hogy több különböző anyag fizikai tulajdonságát testesíti meg. Egyben! Nyúlik, folyik, törik, pattan, szakad, világít, mágnesezhető, vagy akár hőre megváltoztatja a színét.

- Ha finom mozdulatokat alkalmazunk, könnyedén formálható és nyújtható, mint egy hagyományos gyurma, nem hagy foltot a kezünkön.
- Gömböt formázva gumilabdaként pattan vissza.
- Ha hirtelen megrántjuk, akkor törik.
- Ha egy sík mentén hirtelen ellentétes irányba mozdítjuk a két oldalát, akkor úgy szakad, akár a papír.
- Ha nagyon erős hatás éri, mint egy kalapácsütés, akkor porcelánként esik apró darabokra, szilánkokra.
- Az Intelligens Gyurma SOHA nem szárad ki!
- Vonzza a mágnest.

Válaszd ki a Neked legjobban tetsző változatot!

Rendeld meg az Intelligens Gyurmák mágneses ezüst változatát most!

Változat Mágneses
mágneses ✔
törik ✔
szakad ✔
pattan ✔
nyúlik ✔
formázható ✔
színváltó Ø
világító Ø
szempár Ø
csillámló Ø

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.