A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
0

Intelligen Gyurma Szörnyek

Elég bátor vagy, hogy kinyisd a tartályt és kiengedd belőle a szörnyet?
Az Intelligens Gyurma szörnyei, és íly módon a Te teremtményeid lehetnek a legijesztőbb lények a világon, mely csak a képzelőerődtől függ. Ugyanakkor létrehozhatod a legcukibb barátodat is. Ismerd meg a gyurma szörnyeket és rendelj egyet még ma!

A kategória legnépszerűbb terméke a Narancs Szörny.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron, azonnal szállítjuk

Ki mernéd nyitni a tárolódobozt? A kérdés jogos, mert egy valódi, zöld szörny lakozik benne, amely különleges anyagának köszönhetően bármilyen alakot felvehet. A gyurma szörnyek az Intelligens Gyurma speciális változatai, amelyek meghatározott színük mellett apró szemcséket tartalmaznak plusz két-két szemgolyó is jár hozzájuk. Bár különös kis lényeknek számítanak mégis megmosolyogtatják az embert és feldobják, izgalmassá teszik az unalmas pillanatokat. Ha szeretnél egy jópofa barátot, akit úgy alakítgathatsz kedvedre, ahogy csak szeretnél, akkor ne tétovázz!

 

3.890 Ft
Raktáron, azonnal szállítjuk

Ki mernéd nyitni a tárolódobozt? A kérdés jogos, mert egy igazi narancssárga szörny lakozik benne, ami különleges anyagának köszönhetően bármilyen alakot felvehet. A gyurma szörnyek az Intelligens Gyurma speciális változatai, amelyek meghatározott színük mellett apró szemcséket tartalmaznak plusz két-két szemgolyó is jár hozzájuk. Bár különös kis lényeknek számítanak mégis megmosolyogtatják az embert és feldobják, izgalmassá teszik az unalmas pillanatokat. A gyurmaszörnyek PINK és NARANCS színű változata világító szemcséket tartalmaz, melyek úgy tetszenek a sötétben, akár a csillagos ég.

3.890 Ft
Raktáron, azonnal szállítjuk

Ki mernéd nyitni a tárolódobozt? A kérdés jogos, mivel egy valódi kék szörny lakozik benne, ami különleges anyagának köszönhetően bármilyen alakot felvehet. Az Intelligens Gyurma szörnyek az Intelligens Gyurma speciális változatai, amik meghatározott színük mellett apró szemcséket tartalmaznak plusz két-két szemgolyó is jár hozzájuk. Bár különös kis lényeknek számítanak mégis megmosolyogtatják az embert, és feldobják az unalmas pillanatokat. Ha szeretnél egy jópofa barátot, akit úgy alakítgathatsz kedvedre, ahogy csak szeretnél, akkor ne tétovázz!

 

3.890 Ft
Raktáron, azonnal szállítjuk

Ki mernéd nyitni a tárolódobozt? A kérdés jogos, mivel egy valódi pink szörny lakozik benne, ami különleges anyagának köszönhetően bármilyen alakot felvehet. A gyurma szörnyek az Intelligens Gyurma speciális változatai, amelyek meghatározott színük mellett apró szemcséket tartalmaznak plusz két-két szemgolyó is jár hozzájuk. Bár különös kis lényeknek számítanak, megmosolyogtatják az embert, és feldobják az unalmas pillanatokat. A gyurmaszörnyek PINK és NARANCS színű változata világító szemcséket tartalmaz, melyek úgy tetszenek a sötétben, akár a csillagos ég.

3.890 Ft