A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Reklámajándék

Intelligens Gyurma, mint reklámajándék?

Neked is kiütésed van az olyan szokványos promóciós ajándékoktól, mint a toll, esernyő, notesz vagy falinaptár? Kollégáid, üzleti partnereid színes egyéniségek és a tökéletes reklámajándék után kutakodsz?

Hisszük, hogy a figyelmesség nem pénz kérdése! Az Intelligens Gyurma egy különleges élményt nyújtó, egyedi ajándék, mely nem csak az ajándékozott, hanem egész családja számára izgalmas szórakozást biztosít.

Ajándékot kapni és adni mindenki szeret. Egy reklámajándék összehozza a csapatot, feldobja a szürke hétköznapok egyhangú menetét, persze csak akkor, ha nem egy unalmas, sok esetben egyszer használatos tucat termék.

Az Intelligens Gyurma nagyszerű motiváló, stresszoldó, kreatív folyamatokat elősegítő ajándék! A világ vezető vállalatai választották már konferenciákra, partnertalálkozókra, karácsonyra, illetve promóciós célokra.

Van megoldásunk!

 

reklamtermek  

Kérj ajánlatot: kuron.peter@reflexshop.hu


„Szerettem volna meglepni a részleget és céges logóval ellátott Intelligens Gyurmát ajándékozni nekik karácsonyra. Ezzel kapcsolatban érdeklődtem a forgalmazónál, ahol készségesen segítettek és még új ötleteket is javasoltak. A gyurmának is nagy sikere volt, egyöntetűen örültek neki a munkatársak. Köszönöm még egyszer a segítséget és a gyors kivitelezést is! Szuper, megbízható a csapat!”
Ujvári Károly


A következő vállalatok már megtalálták a tökéletes választást.

reklamajandekreklamajandekreklamajandekreklamajandekreklamajandekreklamajandekreklamajandekreklamajandekreklamajandekreklamajandekreklamajandekreklamajandekreklamajandekreklamajandekreklamajandekreklamajandek