A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Szállítás és díjak

Cégünk arra törekszik, hogy a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban és legnagyobb biztonságban juttassa el Hozzád a megrendelt termékeket!

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak, melyek az Áfá-t tartalmazzák és csak a webáruházban leadott rendelésekre vonatkoznak. Az üzletben szereplő árak eltérhetnek a webáruházban megjelenő áraktól.

A következő kiszállítási opciók közül tudod kiválasztani a számodra legoptimálisabbat:

 

A szállítási idő a csomag feladásától számítva munkanapban értendő!

 • GLS futárszolgálat
  Csomagod a GLS futárszolgálatnak történő átadástól számítva 24 órán belül lesz kiszállítva. Szállítási költség: 890 Ft. 12 000 Ft fölötti rendelés esetén INGYENES kiszállítás. 

 • GLS csomagPont
  Feladástól számított 1-5 napon belül átveheted az előzetesen, általad megjelölt GLS csomagPonton. Szállítási költség: 890 Ft. 12 000 Ft fölötti rendelés esetén INGYENES kiszállítás

 • Személyes átvétel pesti szaküzletünkben
  Reflexshop pesti üzlet (intelligens-gyurma.hu átvételi pont) 1067 Budapest, Eötvös utca 39. (Eötvös-Szondi sarok). A megrendelt terméket akkor tudod átvenni a szaküzletünkben, miután ügyfélszolgálatunk visszaigazolta, hogy össze lett készítve megrendelésed. Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelt termék átvehető lesz amikor befáradsz érte. Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség

 • Személyes átvétel budai szaküzletünkben
  Reflexshop budai üzlet (intelligens-gyurma.hu átvételi pont) 1027 Budapest, Horvát utca 1-3.  A megrendelt terméket akkor tudod átvenni a szaküzletünkben, miután ügyfélszolgálatunk visszaigazolta, hogy össze lett készítve megrendelésed. Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelt termék átvehető lesz amikor befáradsz érte. Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség

 • Személyes átvétel debreceni irodánkban
  Reflexshop központi iroda (intelligens-gyurma.hu átvételi pont) 4034 Debrecen, Vágóhíd utca 4/b. I/213-as iroda. Minden esetben előzetes telefonos visszaigazolás után tudod átvenni a csomagot. Amennyiben a termék raktáron van, egy héten belül átvehető lesz a debreceni irodában. A termék érkezéséről telefonon értesítünk.  Ha nem várod meg a telefonos egyeztetést nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelt termék átvehető lesz az irodánkban. Debreceni személyes átvétel esetén nincs szállítási költség

 


 

 

Kiszállítás GLS futárszolgálattal

 

A szállítási költség egységesen minden csomagnál 890Ft.

A szállítási díj Magyarországon belül egységes, függetlenül a megrendelt termékek súlyától, méretétől, vagy mennyiségétől. Minden 12.000Ft (9.448 Ft+áfa) feletti megrendelés esetén a szállítás INGYENES.

Rendelésed állapotáról folyamatosan e-mailen tájékoztatunk. A csomagod a GLS futárszolgálat a feladástól számítva 24 órán belül szállítja ki.

A csomag útja a rendelést visszaigazoló emailben található csomagszám segítségével a interneten is nyomon követhető a https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes oldalon.
A csomagszámot ügyfélszolgálatunktól is lekérheted:
+36 70-614-8900, webshop@reflexshop.hu

Webáruházunk e-mail értesítést küld a feladás napján, ezért kérjük, hogy olyan elérhetőséget adj meg, melyet eleve használsz.

A futárnak fizethetsz utánvéttel, amikor a csomagot átadja.
Ha nem szeretnél készpénzzel bajlódni, akkor javasoljuk a bankkártyás fizetést, melyet a megrendelés leadásakor tudsz rögzíteni. Kártyaelfogadó partnerünk az MKB Bank Zrt. és a következő típusokat tudod használni:

 

 

 

Gyakran ismételt kérdések GLS futárszolgálat esetében

Mikor történik a kiszállítás?
A GLS futárszolgálat minden hétköznap, azaz hétfőtől-péntekig, 8:00-17:00 óra között szállítja ki a csomagokat. Kiszállítás reggelén e-mail és SMS értesítést kapsz benne a csomagszámmal és a kézbesítés időpontjának 3 órás intervallumáról. A megadott információk alapján lehetőséged van megváltoztatni a kiszállítás időpontját és a szállítási címet.

Meg tudom-e adni a kiszállítás konkrét időpontját? (pl. hétfőn 12:53 perc)
Napot természetesen meg tudsz adni, viszont konkrét időpontot nem. A futároknak van egy előre meghatározott útvonaluk, és azt nem tudják módosítani. Amennyiben nem tudod megoldani, hogy Te vagy hozzátartozód ebben az időintervallumban átvegye a csomagot, hosszabb ( legalább 4-5 órás) időintervallumot feltüntethetsz a Megjegyzés rovatban, melyet a futárnak továbbítunk. Garantálni azonban nem tudjuk, hogy ezt a futár tartani fogja.

Mi történik, ha akkor jön a futár, amikor nem vagyok itthon?
Mivel a futár célja is az, hogy a lehető leggyorsabban kézbesítse a terméket a megrendelőhöz, így minden erőfeszítést meg fog tenni, hogy ez megtörténjen! Ha nem vagy otthon, akkor több variáció is lehetséges. Lehet, hogy felhív telefonon (nem tudjuk garantálni), vagy a postaládádban, ajtódon hagy egy értesítőt, amin az Ő mobiltelefonszáma is megtalálható lesz, így fel tudod venni vele a kapcsolatot, és egy előre egyeztetett időpontban történik majd a kiszállítás. 

Ha van egyéb fontos instrukció a kiszállításhoz, akkor azt hova írjam?
Ha van olyan információ, ami megkönnyíti mind a Te, mind a futár dolgát, akkor ne tartsd magadban! Más van kiírva a kapucsengőn, vagy pont most romlott el a csengőd, esetleg máshol van a bejárat?
Hova érdemes ezt írnod? Amikor leadod a megrendelésed a webáruházunkban, akkor a vásárlási folyamat közben, a Megjegyzés rovatban, tudsz szöveges instrukciót is megadni. Bármi hasznos, fontos információd van, akkor kérjük, hogy ide írd be.

Fel tud-e hívni a futár a kézbesítés előtt fél órával?
Minden futár akár napi több száz csomagot is kezelhet, ezért sajnos nincsen módja telefonálni, vagy bármilyen formában előzetesen jelezni érkezését. A tapasztalatunk általában az, hogy kisebb településekre "vaktában" nem indul el a futárszolgálat járműve, ezért itt lehet, hogy előzetesen, saját belátása, vagy a helyi depo instrukciói alapján jelentkezni fog.


 

 

Kiszállítás GLS CsomagPontba

 

Hogyan működik a GLS CsomagPont?
Amennyiben a GLS CsomagPontba történő szállításmódot választod, válassz egyet a több, mint 270 településen jelen lévő 650 GLS CsomagPont közül, ahol át szeretnéd majd venni a csomagod. A CsomagPontok többnyire frekventált helyen találhatóak, benzinkutakon, bevásárlóközpontokban. A csomagod a feladást követő 24 órán belül kézbesítjük is az általad választott CsomagPontra, melyről SMS-t küldönk számodra az általad megadott telefonszámra. 

Mikor van nyitva a CsomagPont?
A CsomagPontok többségben 10:00 és este 20:00 között vannak nyitva. Egy legördülő listából választhatod ki, hogy melyik a hozzád legközelebb eső. Majd a kiválasztott csomagpont oldalán tudod megnézni a pontos rtást.

Mikor mehetek a csomagért?
A GLS SMS-ben fog tájékoztatni, ha megérkezett a csomagod a kiválasztott CsomagPontba. Értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheted a küldeményt figyelembe véve a kiválasztott CsomagPont nyitvatartási idejét. A küldeményt személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával tudod átvenni a csomagszámra hivatkozva. Amennyiben a 3. munkanapon sem vetted át a csomagod, ismételten SMS értesítést küldünk, hogy figyelmeztessünk. A CsomagPontba maximum 40 kg súlyú csomagot tudunk szállítani. Több átvevő is megadható a csomagon. 

Hogyan fizethetek a CsomagPontban?
Az utánvétes csomagoknál csak készpénzes fizetési módra van lehetőség a CsomagPonton. A GLS CsomagPontba történő szállítás egységesen 890 Ft. 12.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

 


 

Személyes átvétel a pesti szaküzletben

Személyes átvétel esetén a termékek árán felül nincsen semmilyen extra költség. A megrendelt terméket akkor tudod átvenni a szaküzletünkben, miután ügyfélszolgálatunk visszaigazolta, hogy össze lett készítve megrendelésed. Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelt termék átvehető lesz amikor befáradsz érte.

A személyes átvétel esetén a következő típusú bankkártyákkal is fizethetsz:

Címünk: Reflexshop - Pest
Intelligens Gyurma szaküzlet
1067 Budapest, Eötvös utca 39.
(Eötvös-Szondi sarok)
Szélesség : 47.50875 (47°30′31.507″N)
Hosszúság : 19.06098 (19°03′39.524″E)

Telefon: +36 1 269 0941

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 14:00

Az esetleges ünnepi nyitvatartásokért tekintsd meg az erre vonatkozó menüpontunkat!


 

Személyes átvétel a budai szaküzletben

Személyes átvétel esetén a termékek árán felül nincsen semmilyen extra költség. A megrendelt terméket akkor tudod átvenni a szaküzletünkben, miután ügyfélszolgálatunk visszaigazolta, hogy össze lett készítve megrendelésed. Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelt termék átvehető lesz amikor befáradsz érte.

A személyes átvétel esetén a következő típusú bankkártyákkal is fizethetsz:

Címünk: Reflexshop - Buda
Intelligens Gyurma szaküzlet
1027 Budapest, Horvát utca 1-3.
Latitude : 47°30.606' (N 47°30'36.382")
Longitude : 19°02.088' (E 19°2'05.339")

Telefon: +36 1 783 9570

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 14:00

Az esetleges ünnepi nyitvatartásokért tekintsd meg az erre vonatkozó menüpontunkat!


 

Személyes átvétel debreceni irodánkban

Személyes átvétel esetén a termékek árán felül nincsen semmilyen extra költség. Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, egy héten belül megérkezik a debreceni irodába. Ahogy megérkezik hozzánk telefonon értesítünk, hogy össze lett készítve megrendelésed és átvehető a termék.

A megrendelt terméket csak ügyfélszolgálatunk visszaigazolása után tudod átvenni az irodában. Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelésed átvehető lesz amikor befáradsz érte.

Címünk: Reflexshop iroda - Debrecen
Intelligens Gyurma átvételi pont
4034 Debrecen, Vágóhíd utca 4/b. I. em. / 213-as iroda

Telefon: +36 70 366 2508

E-mail: webshop@reflexshop.hu

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00-ig