A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Vásárlói vélemények

 

 

"Régóta nagy Gyurmalin rajongók vagyunk és nagyon örülünk, hogy Intelligens Gyurma néven újból kapható. Különösen azért, mert azóta több újdonság is megjelent. Az egész család élvezi, szereti, lehetetlen megunni őket. A különleges tulajdonságának köszönhetően mindig újabb játéklehetőségeket fedezünk fel, a mágneses változat a kedvencünk. Bátran ajánlom mindenkinek, mi imádjuk!"
Ménes Anna, Budapest

 

"Megkaptam a terméket!
Köszönöm a rugalmas és gyors ügyintézést!"

Ujlaky Zoltán

 

"Ezen az oldalon találkoztam először az Intelligens Gyurmával. Először kicsit kétkedve olvastam, hogy milyen különleges tulajdonságai vannak, de aztán annyira kíváncsivá tett, hogy rendeltem a gyerekeknek egy szupermágnes ezüst gyurmát. Nem bántam meg! Nemcsak a gyerekek, de én is szívesen gyurmázom vele. Alig tudom letenni. Szinte hihetetlen, ahogy a mágnest magához vonzza!"
Veres Róbert"Aki nem ismeri, az tényleg nem tudja, milyen az igazi gyurmázás élménye! Az intelligens gyurma teljesen más, mint a hagyományos gyurmák. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Próbáljátok ki!"
Rácz András, Győr"Nagyon örültem, mert pénteken megrendeltem egy gyurmát, és hétfőn már meg is érkezett. Köszönöm! Nagyon szeretem."
Soós Anna"Németországban élő unokáimnak rendeltem 1-1 gyurmát. Olyan nagy örömet sikerült okozni nekik, hogy alátámaszthatom, ez valóban kiváló ajándékötlet gyerekek számára."
Reszeginé Kardos Erzsébet"Fantasztikus anyaga van! Össze se hasonlítható a hagyományos gyurmákkal. Könnyen nyújtható, sokkal könnyebb formázni, nem szárad ki ha egy kicsit a levegőn felejted, és nem hagy nyomot a kezeden se. Kisfiam rendszeresen gyurmázik, és a régebben használt gyurmákkal mindig meggyűlt a bajom. Alig tudtam a kezét megtisztítani a gyurmadaraboktól. De szerencsére mióta Intelligens Gyurmát gyúr, az én dolgomat is megkönnyítette."
Réz Annamária"Ezúton is szeretném megköszönni az ügyfélszolgálatnak a segítséget! A rendeléssel kapcsolatban érdeklődtem, és nagyon készséges, pontos választ kaptam a szállításról, választható fizetési módokról. Rendkívül tájékozottak és segítőkészek voltak a termékekkel kapcsolatban is."
Czibere József„Szerettem volna meglepni a részleget és céges logóval ellátott Intelligens Gyurmát ajándékozni nekik karácsonyra. Ezzel kapcsolatban érdeklődtem a forgalmazónál, ahol készségesen segítettek és még új ötleteket is javasoltak. A gyurmának is nagy sikere volt, egyöntetűen örültek neki a munkatársak. Köszönöm még egyszer a segítséget és a gyors kivitelezést is! Szuper, megbízható a csapat!”
Ujvári Károly