A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

A biztonságos játék kulcsa az eredeti Intelligens Gyurma

Kedves Gyurmázók!

Több forrásból is hírt kaptunk mérgező mágneses gyurmáról, amely betiltásra került. Jogosan merül fel a kérdés minden aggódó anyukában, apukában, nagyszülőben, rokonban és barátban, hogy biztonságos-e az Intelligens Gyurma, amivel szemük fénye játszik. 
A válasz: aggodalomra semmi ok!

Az eredeti Intelligens Gyurma NEM mérgező! Sőt!


Az Intelligens Gyurma nevű gyurmalint az USA-ban gyártják, és bizonyított, hogy semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz: nincsen benne latex, glutén, búza vegyület, vagy flatát anyagok, sőt, még allergiás reakciót sem vált ki. Minden, a játékok biztonságát felügyelő kikötésnek eleget tesz: megfelel a CPSIA ASTM F963, CE és EN 71 szabványnak. A "gyerek orrába gyurma kerül"-jellegű incidensek elkerülése érdekében javasoljuk a közös, szülői felügyelet melletti játékot, 3 éves kor felett.

A megfelelőségi nyilatkozat és hivatalos állásfoglalásunk letölthetők innen: Megfelelőségi NyilatkozatHivatalos állásfoglalás.

Csakis az eredeti Intelligens Gyurma jelent 100%-os biztonságot! Óvakodjon a hamisítványoktól!

Hogyan ismerhetem fel az eredeti Intelligens Gyurmát?

Az eredeti Intelligens Gyurma könnyedén felismerhető a doboza alapján. Ha ezek a jelzések mind szerepelnek a dobozon, akkor biztos lehet benne, hogy a gyurma nem káros a gyermek egészségére:

 

 

Bármilyen további kérdésre szívesen válaszolunk, keressen minket bizalommal a Facebookon, a webshop@reflexshop.hu email címen, vagy hétköznapokon reggel 9 és délután 5 között a +36 30 499 0807-es telefonszámon!

 

Üdvözlettel,
Az Intelligens Gyurma csapata