A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

Mi az intelligens gyurma?

Egy gyurma, mely gyökeresen megváltoztatja majd a gyurmázásról eddig alkotott véleményed!

Képzelj el egy olyan különleges anyagot, ami:

 • Nyúlik, mint a rágógumi…
 • Pattan, mint a labda…
 • Szakad, mint a papír…
 • Törik, mint a porcelán...
 • Világít a sötétben...
 • Mágneses...
 • Hőre megváltoztatja a színét...
 • Fény hatására megváltoztatja a színét...

Az Intelligens Gyurma képes mindezekre!

Na de mi is az az Intelligens Gyurma?

A korábban Gyurmalin néven ismert Intelligens Gyurma anyagát a második világháború során az Egyesült Államokban fejlesztették ki, amikor a hagyományos gumi alapanyaga nehezen elérhetővé vált. Bár ipari felhasználására soha nem került sor, szokatlan, meghökkentő jellemzői miatt népszerűsége folyamatosan nő.  Az Intelligens Gyurma attól egyedülálló, hogy több különböző anyag fizikai jellemzőit testesíti megHosszútávon használható anélkül, hogy kiszáradna, ezen kívül olyan speciális változatok is léteznek, mint például a mágneses, a színváltó, világító vagy színjátszó. Az egyedi, kreatív játékélmény garantált. 

 Az Intelligens Gyurma annyira izgalmas, hogy a Spektrum TV Brutális fizika című műsorában önálló blokkot is kapott, amelyet itt most meg is tekinthetsz:

Mennyire vagy kreatív?

Varázsolj laboratóriumot a szobádból vagy irodádból! Légy kreatív, fedezd fel a fizika varázslatos világát az Intelligens Gyurmával! Ha úgy érzed a kreativitásodnak semmi sem szabhat határt, az Intelligens Gyurma lehetőséget biztosít, hogy formát ölts fantáziád szüleményének és egyedülálló formákat alkoss a speciális anyagból. Kísérletezz vele, s meglátod majd, állandó kihívást jelent majd szórakoztató és addiktív anyagot letenni kezedből. A lehetőségek végtelenek! Válaszd ki kedvenc gyurmád és alakítsd saját fantáziád szerint. 

Mennyi lehetőség rejlik az anyagában?

Alkaítsd gyengéd mozdulatokkal és könnyedén formálhatod, nyújthatod. 
Formálj belőle golyót és pattogtasd, akár egy gumilabdát.
Rántsd szét hirtelen ellentétes irányba, és úgy fog szétszakadni, akár a papír
Üss rá egy kalapáccsal, vagy más kemény tárggyal és akár a porcelán, apró szilánkokra törik majd.

Válassz egy világító Intelligens Gyurmát, mely az alap tulajdonságokon felül fénnnyel feltöltve élénk színnel világít a sötétben. 
A színváltó típussal igazi átváltozásban lehet részed, ahogy a hő hatására misztikusan változtatja a színét, akár egy kaméleon.
A mágneses változatokat pedig le se fogod tudni tenni, annyira látványosan reagálnak a neodímium mágnes hatására, s követik le az extra erős mágnes minden mozdulatát. 

Ajándék, korosztály, előnyök?

Neked is nehezedre esik olyan ajándékot találni, ami

 • izgalmas
 • kreatív
 • meghökkentő
 • minőséget képvisel
 • hosszú élettartamú
 • igazi meglepetést okoz
 • tükrözi, hogy nem csak "letudni" szeretted volna az ajándékozást?

Most, hogy megismerted az Intelligens Gyurma tulajdonságait, valljuk be,  nagyon nehéz olyan ismerősre gondolnod, aki ne örülne egynek!

Az Intelligens Gyurma ideális ajándék és garantált siker mindenkinek 3-99 éves kor között.


Előnyei között tudhatjuk, hogy a felhasználási lehetőségek tárháza nagyon széles, mindenki talál benne olyat, ami feldobja megmosolyogtatja, vagy akár megnyugtatja.  Az egyszerű szórakozás és a természetes emberi kíváncsiság kielégítése mellett olyan gyakorlati funkcióikat is megemlíthetünk, mint például a stresszoldás, a kézügyesség, és a kreativitás fejlesztése.

Ajándékozd meg magad, vagy családtagjaidat, barátaidat egy Intelligens Gyurmával!

Biztonság, egészség, élettartam?

Megnézem

 

Tovább
a gyurmákhoz »