A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

Rólunk

El tudsz képzelni egy olyan különleges anyagot, ami:

- Nyúlik, mint a rágógumi…
- Pattan, mint a labda…
- Szakad, mint a papír…
- Törik, mint a porcelán...
- Világít a sötétben...
- Mágneses...
- Hőre megváltoztatja a színét...
- Napfényre megváltoztatja a színét...

Fedezd fel az Intelligens Gyurma egyedülálló világát!

Egyedi játékélmény?

A korábban Gyurmalin néven ismert, Intelligens Gyurma anyagát a második világháború során az Egyesült Államokban fejlesztették ki, amikor a hagyományos gumi alapanyaga nehezen elérhetővé vált. Bár ipari felhasználására soha nem került sor, szokatlan, meghökkentő jellemzői miatt népszerűsége folyamatosan nő.  Az Intelligens Gyurma attól egyedülálló, hogy több különböző anyag fizikai jellemzőit testesíti megHosszútávon használható anélkül, hogy kiszáradna, ezen kívül olyan speciális változatok is léteznek, mint például a mágneses, a színváltó, világító vagy színjátszó. Az Intelligens Gyurma annyira izgalmas és egyedi, hogy a Spektrum TV Brutális fizika című műsorában is önálló blokkot kapott.

Kreativitás, kísérletezés, kihívás?

A kreativitásodnak semmi sem szabhat határt. Az Intelligens Gyurma lehetőséget biztosít, hogy egyedülálló formákat alkoss, speciális anyagának köszönhetően kísérletezz, illetve állandó kihívást jelent letétele, hisz nagyon szórakoztató és addiktív. A lehetőségek végtelenek! intelligens-gyurma-fiu
- Ha gyengéd mozdulatokat alkalmazunk, akkor az Intelligens Gyurma olyan könnyedén 
formálható és nyújtható, mint a hagyományos gyurma.
- Golyót formázva 
gumilabdaként pattan vissza.
- Ha egy sík mentén hirtelen ellentétes irányba húzzuk a két oldalát, akkor úgy 
szakad, akár a papír.
- Ha pedig nagyon erős hatás éri, mint például egy kalapácsütés, akkor porcelánként 
törik apró darabokra, szilánkokra.
- Egy kis fény hatására
világít a sötétben*, más-más élénk színekben ragyog fel.
- A kezünk melegére reagáló Intelligens Gyurma pedig misztikusan
változtatja a színét*, akár a kaméleon.
- Több különleges változat egészen elképesztően vonzza a mágnest.* Bár minden mágnesre reagálnak, a leglátványosabb reakcióba - a szintén kínálatunkban található Neodímium mágnes társaságában képes, mely extra erős mágnesességet gerjeszt a környezetében.
- Napfény hatására megváltoztatja a színét*!

Ajándék, korosztály, előnyök?

5257 Neked is nehezedre esik olyan ajándékot találni, ami - izgalmas - kreatív - meghökkentő - minőséget képvisel - hosszú élettartamú - igazi meglepetést okoz - tükrözi, hogy nem csak "letudni" szeretted volna az ajándékozást?

Most, hogy megismerted az Intelligens Gyurma tulajdonságait, valljuk be,  nagyon nehéz olyan ismerősre gondolnod, aki ne örülne egynek!

Az Intelligens Gyurma ideális ajándék és garantált siker mindenkinek 3-99 éves kor között.


"Németországban élő unokáimnak rendeltem 1-1 gyurmát. Olyan nagy örömet sikerült okozni nekik, hogy alátámaszthatom, ez valóban kiváló ajándékötlet gyerekek számára."
Reszeginé Kardos Erzsébet


  Előnyei között tudhatjuk, hogy a felhasználási lehetőségek tárháza nagyon széles, mindenki talál benne olyat, ami feldobja megmosolyogtatja, vagy akár megnyugtatja.  Az egyszerű szórakozás és a természetes emberi kíváncsiság kielégítése mellett olyan gyakorlati funkcióikat is megemlíthetünk, mint például a stresszoldás, a kézügyesség, és a kreativitás fejlesztése.

intelligens-gyurma-logos

Ideális otthonra, az irodába, sőt a világ vezető vállalatai is örömmel gyártatnak egyedi grafikával ellátott Intelligens Gyurmát reklámajándékként hisz tudják, hogy óriási sikerük lesz. Ajándékozd meg magad, vagy családtagjaidat, barátaidat egy Intelligens Gyurmával!

Biztonság, egészség, élettartam?

ceen713+Az Intelligens Gyurma az Egyesült Államokban készül, és megfelel az összes CPSIA előírásnak (ASTM F963, CE, EN 71 szabvány 1., 2. és 3.), illetve a játékok biztonságáról szóló szabványoknak.

Az Intelligens Gyurma nem mérgező, egészségre káros anyagot nem tartalmaz, nincsen benne latex, glutén, búza vegyület, vagy ftalát anyagok, nem váltanak ki allergiás reakciót. 100%-ban biztonságos!

Az Intelligens Gyurma SOHASEM SZÁRAD KI!  Igen, speciális anyagának köszönhetően nem veszít nedvességéből, évek múltán is ugyanolyan puha, ugyanolyan jól formázható.

Egy dologra azonban ügyelned kell!  Ne legyen piszkos: védd a portól, szösztől, egyéb szennyeződéstől! Mindössze ennyit kell tenned és az Intelligens Gyurmádat évekig fogod tudni használni!

Vigyázz, több UTÁNZAT is kapható a boltokban! Ezek minősége, illetve összetétele nem egyezik meg az EREDETIVEL!  Keresd az az Egyesült Államokban gyártott eredeti Intelligens Gyurmát, mely a legjobb élményt nyújtja.

*Csak bizonyos modellek!

Ne várj tovább, keresd meg a számodra legszimpatikusabb változatot, irány a TERMÉKEK menüpont!